Рецепт наливки з абрикосів на горілці
05.07.2024

Наливка з абрикосів на горілці
Ділимося з вами рецептом простого в приготуванні, міцного і ароматного напою — наливки з абрикосів на горілці.
Ідеальний напій для літніх вечорів.
Інгредієнти:
Абрикоси — 1 кг
Цукор — 1 кг
Горілка від АлкоКоробки (або спирт 40-45%) — 1 літр
Приготування:
1. Видалити кісточки з абрикосів, м'якоть скласти в банку і залити горілкою.
2. Щільно закрити банку і поставити на 3-4 тижні в тепле сонячне місце.
3. Профільтрувати абрикосову горілку через марлю без віджимання, рідину злити в іншу пляшку, герметично закрити.
4. М'якоть покласти назад в банку, додати цукор, кілька разів струсити, закрити кришкою і залишити в сонячному місці на 10-14 днів. Раз на добу струшувати для кращого розчинення цукру.
5. Процідити настій через марлю, добре віджавши його руками.
6. Змішати обидві рідини (горілку на абрикосах і настій з цукром), герметично закрити. Перед дегустацією витримати 5-7 днів в темному прохолодному місці.
Термін придатності такої наливки — до 3-х років.
Смачного та приємного проведення часу!
Замовити горілку або спирт для наливки ви можете цілодобово в нашому інтернет-магазині АлкоКоробка
Рекомендуовані товари
Наливка з абрикосів на горілці
Ділимося з вами рецептом простого в приготуванні, міцного і ароматного напою — наливки з абрикосів на горілці.
Ідеальний напій для літніх вечорів.
Інгредієнти:
Абрикоси — 1 кг
Цукор — 1 кг
Горілка від АлкоКоробки (або спирт 40-45%) — 1 літр
Приготування:
1. Видалити кісточки з абрикосів, м'якоть скласти в банку і залити горілкою.
2. Щільно закрити банку і поставити на 3-4 тижні в тепле сонячне місце.
3. Профільтрувати абрикосову горілку через марлю без віджимання, рідину злити в іншу пляшку, герметично закрити.
4. М'якоть покласти назад в банку, додати цукор, кілька разів струсити, закрити кришкою і залишити в сонячному місці на 10-14 днів. Раз на добу струшувати для кращого розчинення цукру.
5. Процідити настій через марлю, добре віджавши його руками.
6. Змішати обидві рідини (горілку на абрикосах і настій з цукром), герметично закрити. Перед дегустацією витримати 5-7 днів в темному прохолодному місці.
Термін придатності такої наливки — до 3-х років.
Смачного та приємного проведення часу!
Замовити горілку або спирт для наливки ви можете цілодобово в нашому інтернет-магазині АлкоКоробка
Наливка з абрикосів на горілці
Ділимося з вами рецептом простого в приготуванні, міцного і ароматного напою — наливки з абрикосів на горілці.
Ідеальний напій для літніх вечорів.
Інгредієнти:
Абрикоси — 1 кг
Цукор — 1 кг
Горілка від АлкоКоробки (або спирт 40-45%) — 1 літр
Приготування:
1. Видалити кісточки з абрикосів, м'якоть скласти в банку і залити горілкою.
2. Щільно закрити банку і поставити на 3-4 тижні в тепле сонячне місце.
3. Профільтрувати абрикосову горілку через марлю без віджимання, рідину злити в іншу пляшку, герметично закрити.
4. М'якоть покласти назад в банку, додати цукор, кілька разів струсити, закрити кришкою і залишити в сонячному місці на 10-14 днів. Раз на добу струшувати для кращого розчинення цукру.
5. Процідити настій через марлю, добре віджавши його руками.
6. Змішати обидві рідини (горілку на абрикосах і настій з цукром), герметично закрити. Перед дегустацією витримати 5-7 днів в темному прохолодному місці.
Термін придатності такої наливки — до 3-х років.
Смачного та приємного проведення часу!
Замовити горілку або спирт для наливки ви можете цілодобово в нашому інтернет-магазині АлкоКоробка